Dames 1


 Zuvoc Dames 1

Dames 1 wordt gesponsord door Ventilatietechniek Noord BV

Dames 1 team.

Trainingstijden: Maandag- en donderdag avond van 19:30 tot 20:30.

Wedstrijden: De thuiswedstrijden worden op de woensdagavond gepland en de uitwedstrijden zijn vooral op zaterdag. Dit kan afwijken. Zie de NeVoBo app in de Appstore, ZUVOC DS1. In deze app kun je ook zien op welke plaats de dames staan in de competitie. Het damesteam speelt 2e klasse.

Of je klikt op Programma team dames 1 Zuvoc DS 1 

Tijdens de twee trainingen wordt er ongeveer een uur besteed aan diverse oefeningen. Dit kunnen krachtoefeningen zijn of conditieoefeningen, maar ook wordt er op posities e.d. getraind. Zo blijft er variatie in de trainingen en leer je elke training weer iets nieuws. Het laatste half uur wordt er partijtje gespeeld. Dit houdt in dat er een team van 6 spelers wordt neergezet aan één kant van het veld en de rest met de trainer aan de andere kant, zo leren de dames het positiespel en het samenwerken. Het dames team is leergierig, maar hierbij is gezelligheid vooral belangrijk! Elke training wordt er veel met elkaar gelachen, waarbij iedereen lekker mee doet.

De trainingen worden gegeven door Bert Speijer, Bert is een gezellige trainer die altijd tijd heeft voor een geintje, maar daarna ook iedereen weer op zijn plek roept om keihard door te knallen. Want daar gaat het om, knallen! 


Het damesteam bestaat uit de volgende leden:

Lisa de Boer

Kathelijne Brouwer

Linda Groen

Cynthia de Jonge

Sanne Jongstra

Esther Meijer

Maaike Niemeijer

Moniek Westman

Nienke Woldhuis

Lisanne Benedict

Mechteld Bruining

Rojanne Dam
De dames vinden het erg leuk om nieuwe leden te verwelkomen!

Lijkt dit team je leuk? Kom eens langs voor een proefles en ervaar het zelf! Je bent welkom!!