Nieuws en agenda 2014/15

20 juni 2015

Afgelopen zaterdag hebben leden van onze jeugd, heren en dames teams de wedstrijd Nederland Portugal bezocht. Het was een leuke ervaring, helaas heeft Nederland deze wedstrijd verloren.

De volleyballers van Oranje zijn er niet in geslaagd om Portugal voor de tweede keer op rij te verslaan in de World League. In Groningen moesten de Oranje volleyballers na vijf sets hun meerdere erkennen in een strijdlustig Portugal, dat de wedstrijd won met 3-2. 


1en 2 juni 2015

Straten volleybal 2015 op 1&2 juni op de sportvelden van ZNC te Zuidbroek.Op 26-5 houden we zoals altijdhet traditionele Mix toernooi van 19:00 tot 22:00. voor C,B jeugd en dames1, heren 1 en natuurlijk familie vrienden en andere geïnteresseerden!

Zaterdag 18-4-15

De jeugdteams van Zuvoc hebben de volleybal-competitie succesvol afgesloten. Het meisjes B-team wist vorige week bij Oranje-Nassau het kampioenschap al veilig te stellen. Afgelopen zaterdag werd in het MFC te Noordbroek met groot overmacht ook nog met 3-0 gewonnen van Grijpskerk. Met een huldiging werd het kampioenschap feestelijk gevierd. Het meisjes C-team stelde op de laatste dag een 2e plek veilig.  Ook het CMV-team speelde een uitstekende 2e helft van de competitie en werd ook 2e.


—————————————————————————————————-

Afgelopen zaterdag 10-4-15 heeft Zuvoc N5 1 de laatste twee wedstrijden van het seizoen gespeeld. De spelers zijn op een keurige 2e plek geëindigd, goed gedaan! Volgend jaar zal dit team op groot veld gaan spelen (6x6) bij de jeugd niveau C. 

23-12-14

Vanaf 19:00 wordt er weer gestreden om de welbekende mix schalen. Er is deze avond dus geen training, maar in plaats daarvan kunnen alle leden en iedereen die het maar leuk vind te volleyballen. Dus neem je familie vrienden en buren mee! Iedereen is welkom!25-11-14

Er is in WhatsApp een groepje gemaakt , het inloopuurtje. Hier kan iedereen aangeven of hij of zij aanwezig is op de desbetreffende dinsdagen.

We houden elkaar op de hoogte!


2-11-2014

Op woensdag avond 19-11-14 wordt de algemene ledenvergadering gehouden van onze volleybalvereniging Zuvoc.

PLaats is het MFC Noordsuythoeve.

Schoollaan 2 te Noordbroek.

Aanvang 20:30

Deze vergadering is voor alle leden van onze vereniging en ouders/verzorgers van de leden die jonger zijn dan 15 jaar.26-10-14

De speeldag van dames 1 is van maandag naar de dinsdag gegaan, aanvang 19:00. Heren-1 blijft op de dinsdag maar speelt om 20:30.

Dit houd in dat er op wedstrijd dagen (nog) geen inloopuurtje mogelijk is, hoe spijtig ook. Dit heeft te maken met de huidige (verkeerde!) ligging van de volleybal velden.

Wij kunnen niet aangeven wanneer dit opgelost wordt, het bestuur doet zijn uiterste best hier meer duidelijkheid over te krijgen.


25-10-14

Afgelopen maandag zijn de trainingen begonnen in ons nieuwe thuishonk. Helaas zijn er nog een aantal zaken die beter geregeld moeten worden, zoals het gezamelijk trainen met andere verenigingen. Op zich gaat dit best samen, maar zonder een scheidings wand geeft dit alsnog veel hinder van elkaars activiteiten. Ook missen we een vollyebalveld die dwars naast het andere veld zou moeten komen, hierdoor kunnen er tijdens wedstrijden geen andere trainingen plaatsvinden. Aanstaande maandag vind er een overleg plaats tussen bestuur enb trainers, deels om informatie uit te wisselen en in kaart te brengen wat op korte termijn de mogelijkheden zijn. Verder probeert het bestuur met de gemeente en andere verenigingen te overleggen hoe we deze zaken op kunnen lossen.

19-10-14

Vanaf maandag 20 oktober zullen we gaan trainen in het nieuwe MFC te Noordbroek. De eerste weken zal het even wennen zijn, deze eerste week is het geregeld dat we toegang hebben tot het MFC aangezien nog niet duidelijk is wie het beheer gaat doen van dit gebouw. Maar wij gaan er van uit dat dit opgelost gaat worden.


18-10-14

Tijdens de opendag van het nieuwe MFC zijn tijdens de vaardigheisproeven heeft iedereen zijn uiterste best gedaan. De beste drie zijn;

Iris  260 punten

Suzan 214 punten

Jochem 313 punten

Ook alle anderen bedankt voor jullie deelname!

Dia1

18-10-14

 Beste leden,

Vandaag werden wij verrast door berichtgeving in de media over het MFC. Het bestuur van de stichting MFC Noordbroek en Zuidbroek heeft zijn functie neergelegd, volgens het persbericht uit onvrede met de gang van zaken bij de gemeente. De wethouder heeft een en ander tegengesproken en aangegeven dat zowel de open dag / beurs van morgen (zaterdag 18 oktober) als de officiële opening op woensdag 22 oktober gewoon doorgaan. Daar gaan wij dan ook van uit.

Wij beraden ons intussen op de gevolgen van een en ander voor onze verhuizing. Daarover zal dit weekeinde nadere berichtgeving volgen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van volleybalvereniging Zuvoc

16-10-14

We zullen met ingang van 20-10-2014 definitief verhuizen naar onze nieuwe locatie het MFC te Noordbroek.        Ieder lid van onze vereniging is inmiddels op de hoogte gebracht via e-mail. Wij wensen iedereen veel volleybalplezier in deze nieuwe sporthal!

26-9-14

Op het moment van schrijven gaan wij er van uit dat wij  eind oktober naar onze nieuwe trainingslocatie zullen „verhuizen” . Zodra hier meer over bekend is , zullen we  dit uiteraard bekendmaken.